31.5.2009

Parhaat kännykkäpelit 1: Nokia Bounce




Upea, yksinkertainen ja niin koukuttava peli. Löytyy esiasennettuna useista Nokian ensimmäisistä S40 -värinäyttöpuhelimista, kuten 2650:sta, 6610:sta, 6100:sta ja S80-käyttöjärjestelmällä varustetusta 9210 Communicatorista.

Pelissä on tarkoituksena vierittää kuulaa läpi kenttien, joita perusversiosta löytyy 11. Palloa voi muuntaa pienestä isoksi ja päinvastoin.

Koodeja peliin löytyy muutamia. Yksi niistä on totaalinen kuolemattomuus, 7 8 7 8 9 8.

Kannattaa myös kokeilla mitä koodista 7 8 7 8 9 9 8 tapahtuu...

Uutta (Matka-)Puhelinvinkissä!



Niinpä, kuvassa olevasta puhelinvinkin ensimmäisestä logosta, joka viipyi sivustollamme vain kaksi päivää (!) on nyt kulunut puolisen vuotta, ja sen kunniaksi uudistimme Puhelinvinkkiä. Näkyvin uudistus on sivuston nimityksen muuttuminen osaksi Matkapuhelinvinkki.comiksi, sivuston käyttötarkoitusta selventämään. Sivustomme nimi on kuitenkin vielä toistaiseksi virallisesti pelkkä Puhelinvinkki.com, mutta totuttelemme uuteen nimeen pikkuhiljaa ennen syksyn totaalista uudistusta, ja käytämme useimmin nimitystä (Matka-)Puhelinvinkki! Lisäksi sivustollemme ilmestyi alkuperäisen PacMan -pelin kännykkäversio, jota voi vapaasti pelata puhelinvinkin sivuilla! Lisäksi työnsimme sivupalkkiin pari uutta kyselyä ja muuttelimme hyvin pieniä yksityiskohtia. Toivottavasti nautitte muutoksista!

Iltapäivästä päätimme vielä muuttaa Puhelinvinkin värimaailmaa ja omasta mielestämme se on nyt iloisempi ja värikkäämpi.

28.5.2009

Paras puhelin ikinä?


Mikä on mielestäsi paras matkapuhelin (tai miksei langallinenkin malli :D ) ikinä? Kerro se meille! Laita mielipiteesi tämän artikkelin kommentiksi! Eniten perusteluita saanut puhelinmalli saa "puhelinvinkin teeman räjähtämään" ja laajan historiikkiartikkelin...

Nokia 5200 on edullinen käytettynä... Ja uutena!


Nokialaisen 5200:n hinta ei ollut uutenakaan päätä huimaava, ja sen hinta käytettynä on suorastaan uskomaton. Nettihuutokaupoissa sellaisista pyydetään jopa viittäkymppiä, mutta kodinkoneliikkeen vitriinistä sellaisen voit saada todella halvalla. puhelimessa on VGA-kamera zoomilla sekä musiikkisoitin ja radio. Isoveli 5300 on pudottanut hintaansa käytettynä varovaisemmin. Puhelin ei ole kestävintä nokiaa.